Tuesday, August 16, 2011

doodle deeyamorten

ASSALAMUALAIKUM..

yeah aku dah ada doodle sendiri! suka3.. excited gilerss okeh. haha.. comel tau doodle ni. a lot of thanks aku bagi dekat cik anis yang comel :) macam doodle doodle dia jugak.


cak!! comel kan aku? muahaha.. aku pilih warna biru sebab sesuai dengan tema blog aku. err.. aku pun tak tau ni aku punya atau siapa punya. sebab cik anis letak banyak kat situ. so, aku pilih je mana yang berkenan di hati. hehe..

so, korang yang nak tengok doodle doodle comel tu, terjah blog cik anis ni. jom jom jom.. :)

tu je, assalamualaikum.. 

p/s: tunggu aku buat doodle sendiri
memang berjanggutlah korang. hahaha..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

6 comments:

sergeant keroro said...

hehe, comel :P

Bitter said...

wahhh..cun giloss yuuu..jeles makk..HAHA! siap ade name lagi..wakaka

Bitter said...

wahhh..cun giloss yuuu..jeles makk..HAHA! siap ade name lagi..wakaka

deeyamorten said...

@Bitter
namo tu den tarok sendirilaa.. haha

Tea Dno said...

memang comel laa ni.. jeles.. aku doodle orang lidi je pandai.. kakaka..

deeyamorten said...

@Tea Dno
oklah kau reti lukis org lidi. aku ni, lidi pun tak pandai nak lukis. haha