Saturday, August 20, 2011

one word to describe me

ASSALAMUALAIKUM..

yeah entry ni berkisarkan pasal aku dan encik fahrin gemuk tu. tapi tak jiwang pun. saja nak share benda ni dengan korang sebab..... nanti aku bagitau kenapa.

berikut merupakan dialog yang telah dibualkan oleh kami *ayat susu tepung penuh krim. haha*

aku: hei encik, tolong describekan saya dalam satu perkataan.

encik fahrin: busuk

aku: selain tu?

encik fahrin: buncit

aku: selain tu? *dalam hati dah meluap luap ni. haha*

encik fahrin: gemuk

aku: ada ayat baik sikit tak nak bagi? *nada geram*

encik fahrin: ada. bengong

aku: grrrrrrrrrrrrr.... =.=

so, aku nak tanya korang. memang boys macam ni ek? ek? ek? geram nih. hahaha.. *ketawa kegeraman*

oh ye lagi satu nak tanya. describe me in a word? :)

tu je, assalamualaikum..

p/s: jangan geli dengan entry ni.
huhu..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

7 comments:

Urzain Hussain said...

boleh pulak describe perkara macam tuh..
huhu..(^^,)

deeyamorten said...

tau tak pe kan? menyirap jek. haha

Siti Suhaila said...

:)

follow blog ni dah..
Sudi la follow balik yer..

http://cintairmata.blogspot.com/

Namee Roslan said...

hihi. dia gurau je tu. awak sebenarnya comel jelita di mata dia :D

el-janna said...

dtg dari blog namee^^ haishh comel ape.^^ pandai buat entry^^

deeyamorten said...

@Namee Roslan
hahaha.. yelah tu. tak percaya tak percaya :D

deeyamorten said...

@el-janna
comel? awak lg comel. hahaha.. tq :)