Tuesday, August 16, 2011

angan angan minah jeninah

ASSALAMUALAIKUM..

sambil2 aku tengah menggeletek hidung untuk menggalakkan pembersinan berlaku, tiba2 satu idea yang agak sewelsss dan gilosss menerjah medulla oblongata aku. aku nak share dengan korang korang pasal beberapa angan2 yang aku selalu aku angan angankan daripada aku budak2 hingusan yang hingus meleleh tu sampailah aku jadi awek cun yang berhingus kat dalam hidung *cunlah sangat*

dah dahlah tu merepek. meh sini aku nak jamu deria mata korang dengan angan angan minah jeninah aku ni. oh ye. in case korang wondering kenapa aku pilih nama minah jeninah, sebab aku kan perempuan. kalau lelaki mat jenin, perempuan minah jeninah lah. lagi mau tanya ka?

  • KAHWIN DENGAN ANAK RAJA
nilah antara angan angan aku yang sampai sekarang aku suka angan angankan lagi. kalau tak dapat anak raja pun, dapat orang yang aku suka pun jadilah. hahaha.. tipulah korang tak pernah berangan macam ni. mesti pernah punya kan? kan? kan?

apa? prince charming patah kaki? fahrin ahmad pun bolehlah :)


  • BERANGAN JADI PEREMPUAN PALING CANTIK DI DUNIA
kalau dah impossible sangat nak jadi paling cantik di dunia, paling cantik di sekolah pun cukuplah. huhuhu.. desperate bebenau angan angan aku ni =.=

seriously, cantik gilerss kot dato' siti pakai tudung macam ni


  • DAPAT KERETA FERRAROS SEBIJIK DENGAN BANGLO PATPLOH TINGKAT
dah kata angan angan. mestilah nak yang gempak gempak meletup kebaboooom kan? lalala~~




haa.. tu jelah kot. aku tiba tiba tak ingat apa2 lagi dah. muahaha.. bahaya tak? aku ni memang kuat berangan. dari kecik sampai besar kuat berangan. eh, tadi aku dah cakap kan? ish ish ish..

tipulah kalau korang kata tak pernah berangan macam tu. lalala~~ ce cite ce cite. nak tau jugak nyah.

tapi apa pun, bersyukurlah dengan apa yang kita ada. berangan tu tak salah, tapi janganlah terover sangat sampai jatuh dari jet pejuang pun korang rasa macam korang terjun masuk swimming pool *mat jenin jatuh dari pokok kelapa versi moden. lalala~*

tu jelah. aku nak sambung baca buku novelis favourite aku. nak tau buku apa?

buku nilah. best best best. rugi tak baca :D


assalamualaikum..

p/s: korang mat jenin ke minah jeninah?
hehehehe..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)


10 comments:

puteяi ʓαняα said...

dasyat!! 40 tingkat. hahahaaha.

deeyamorten said...

@puteяi ʓαняα
hahaha.. biasalah. masa berangan tak hengat dunia. hahaha

puteяi ʓαняα said...

hahahaha. ang mmg. jgn berangan jauh time masak sudah le ;p

deeyamorten said...

@puteяi ʓαняα
hahaha.. yg tu tak pernah buat lagi. berangan masak sedap adalah. tapi hakikatnya tak sedap pun. hahaha

Alip Apai said...

rasa mcm citer pisau cukur..

"saya nak kawen tan sri"..

kalo x dpt??

"datuk pun xpe"..

hahahahaha:)

sergeant keroro said...

bersyukurlah :)

Tea Dno said...

haha berangan itu perkara biasa.. tapi yang paling melampau aku angan kan, point no 1 tu lah.. haha..

deeyamorten said...

@Alip Apai
haha.. taknak ar kawen dato' atau tan sri. perut boyot. opsss.. haha

deeyamorten said...

@sergeant keroro
yup.. bersyukurlah :)

deeyamorten said...

@Tea Dno
yang nombor satu tu aku rasa semua orang dalam dunia ni pernah angan angankan. tak caye? tanya cinderella. haha