Sunday, August 21, 2011

kek coklat kukus

ASSALAMUALAIKUM..

macam aku dah khabarkan petang tadi, aku dan kakak aku buat kek coklat kukus. dan yang macam yang aku dah bagitau before ni, aku bukanlah pandai masak pun. baru je berjinak jinak dengan masak memasak dan buat buat kek ni.

tapi alhamdulillah. kek kitorang hari ni menjadi! ayah aku selaku ketua juri telah memberikan 8.5 bintang out of 10. hahahaha.. bangga sat.

tadaaaa!!!!

ada yang mintak aku bagi resepi kek lapis oreo kukus hari tu. insya ALLAH nanti aku bagi ye. tunggu tunggu. banyak pulak perancangan untuk blog aku dua tiga hari ni, hahaha

hari ni je dah berapa banyak entry entah aku buat. semangat punya pasal. bila aku tengah semangat, maka inilah jadinya.

eh oklah. tunggu next entry dari aku. mungkin entry tu entry terakhir hari ni. MUNGKIN. sebab aku ni macam ombak sikit. sekejap cakap A, sekejap cakap B.

eh korang korang yang dah termeleleh air liur tu, silalah lap cepat cepat. hahaha.. kang banjir pulak. ok tak lawak

tu je, assalamualaikum..

p/s: kek ni pun ada yang nak resepi jugakkah?

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

6 comments:

lilypelangi said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


sebagai jiran , anda patut bagi sikit kat sy . hehe

el-janna said...

wah sedapnye~~ dtg dariblog namee^^

deeyamorten said...

@lilypelangi
nah!! *sambil hulur tangan* :D

Akito Boron said...

kesian pulak tngok oreo kene kukus. tp kalau sedap, layan je la kek coklat oreo kukus

Bitter said...

weii nak weii..HAHA!

deeyamorten said...

@Bitter
mai sini datang rumah aku. hahahaha