Saturday, August 13, 2011

uhuk.. uhuk..

ASSALAMUALAIKUM..

apa motif tajuk entry macam tu? haha.. saja je nak bermanja2 dengan korang2 para pembaca setia blog buruk aku ni. huhu..

aku tak rasa aku sihat. ceh.. ayat berbelit macam ulat sawa tercekik sawi <---- kaitan?

hidung aku macam air paip bocor dah ni. tak cukup dengan air, siap dia bagi sekali dengan kegatalan dalam hidung yang melampau. fuhh.. sabar jelah.




bila selesema datang bermaharajalela, maka konco2nya pun datanglah tumpang sekaki payung hello kitty. siapa konco2nya? sakit tekak dan batuklah. lagi mau tanyakah? *ayat bajet gangster*

rasa nak demam pun ada ni. seriously.. aku dah lama tak demam. adalah dalam dua tahun tak demam. eh dua ke? jap2 nak ambik sempoa kira. betullah dua tahun. ngee~~

so, once aku demam, agak2 teruk tak? wallahualam. taknaklah teruk2 weyh! aku nak tolong ibu aku main masak2 kat dapur hari ni. sobs..

so, moral of the story, jangan bermimpi di siang hari. ok langsung takde kaitan.

tu je, assalamualaikum..

p/s: aku rasa hidung aku makin bocor,
otak aku makin banyak idelah.
boleh buat hipotesis ni. hahahahahaha..
baiklah tak lawak okeh?

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

14 comments:

aimie amalina said...

hayooo
pose2 ni jage kesihatan molek2 ye =)

Cik Bell said...

ce try minum madu.IAllah okeh..
jap2..pose tak? haha

Atiqah Wadiah said...

smoga cpt sembuh awak :)

Abe Goreng said...

Huhu.moge cpt sembuh. jgn lupe amik ubat k.:D

Watak Kartun Di zombi Kg.Pisang Kan!!!

deeyamorten said...

@aimie amalina
insya allah. tq ye :)

deeyamorten said...

@Cik Bell
poselaaa. haha.. tq ye :)

deeyamorten said...

@Atiqah Wadiah
thanks :)

deeyamorten said...

@Abe Goreng
insya allah. tq ye :)

lilypelangi said...

alolo ciannye dia .


awk awk awk ! semoga cepat sembuh taw :)

Tea Dno said...

ish3.. memerlukan kesabaran yg tinggi dpt demam time puasa ni.. huhu...

cepat baik ye...

bella lim said...

hahaha alamak aku pun pernah guna gambar budak ni. comel gila kan. haha

deeyamorten said...

@bella lim
tau xpe. hahaha

deeyamorten said...

@Tea Dno
thanks tea :)

deeyamorten said...

@lilypelangi
tq awak awak awak :)