Monday, August 15, 2011

they are really really really really really ANNOYED me

ASSALAMUALAIKUM..

ops.. maaf ye. entry ni mungkin agak kasar. tapi aku betul2 geram gilerssss dengan mereka2 ni. maaf ye kepada korang2 yang aku termarah kat group blogger tadi. tapi seriously, aku rimas. aku rasa aku dah mention kot kat entry tekad hari ini dan aku dah buat satu page kat blog ni iaitu undang2 negara isketambola.


aku tak kisah korang nak main follow me follow you tu. tapi please. bukan dengan aku. aku target PEMBACA bukan PENEMPEK MUKA KAT FOLLOWER semata2. aku tau aku kasar. maaf lagi sekali. tapi aku dah tak tau nak cakap macam mana lagi dah.




sorrylah kalau korang yang betul2 baca tu pun kena tempias geram aku ni. but seriously guys, bak kata kucing serius, korang spam link kat komen macam tu betul2 tak hormat orang lain.

sorry again for the harsh words. aku dah tegur banyak kali kot. and now korang betul2 buat aku rasa nak meletup. fuhh.. sabar jelah banyak2.

tu je, assalamualaikum..

p/s: i beg you please please please please
DO NOT do it again ok?

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

16 comments:

aKu bObOi said...

huhuhuh...terbaek la ayt 2 kak..sbenarnya sy pon tertanya2 kenapa org buat blog nie??nak menambahkan follower nak bg bnyak ke??kdg2 sy gak terfikir cm 2 dan buat gak cm 2 tp bila difikirkan balikkenapa perlu bnyak follower tp entry x best...kankankan

deeyamorten said...

@aKu bObOi
betul tu. kalau follower banyak dan diorang betul2 baca blog kita takpe jugak. ini tak. setakat tempek muka buat tempe kat situ. huhu.. tengah emo lagi nih. haha

sophie said...

samala saye, saye pon xpaham....kekadang tu..diorang just bace latest entry jer..then dah jd folower, Alhamdulillah...saye buat blog saye ni sebab nak luah kan xpresi kreativiti saye...kekadang entry saye pon x beraper best...hasilnyer..folower saye ciput jer..xpelah...xkisahlah

sergeant keroro said...

haha, kalau rajin amik link entri keroro follow u follow me back tu bagi kat diorang :P

tak reti bahasa diorang ni.

lilypelangi said...

follower sy tak naek2 pon walaupon da dua tahun berblog . hehehe

Abby Salvatore said...

lepas tu,bila diaorg da follow kita then kita x follow balik...trus unfollow kita pulak...hey hey hey...hada ku kisah?keke

follower penting tp biar la yg kita follow dan memellow kita tu sebab kita betul2 nak follow,gitu juga sebaliknya.

sebab tu kadang2 heran,follower ribu raban...tp sunyi.*bunyi cengkerik*keke...

sabo je la ye deeya...:))

kemey said...

mcm2 ek dunia blog ni,yg penting kite support antara satu sama laen,not juz collect your followers, sape yg plg byk..

Cik Bell said...

apelah..cara macam nie kumpul follower..sabor jer la..yg penting kita nak readers .

puteяi ʓαняα said...

ahhh! annoyingnye. sabar jela..
polo me. polo u bek. aisey =.=

msti pning sbb noti pnuh kan?

deeyamorten said...

@sophie
huhu.. semua gambar kat blog awak tu awak punta idea ye? cantiklah! saya suka :)

deeyamorten said...

@sergeant keroro
memang tak reti bahasa. dah 10 kali cakap pun buat benda sama lagi. sabar jelah ==

deeyamorten said...

@lilypelangi
alololo... takpe2. nanti naiklah tu :)

deeyamorten said...

@Abby Salvatore
tau takpe kan. kalau bunyi cengkerik tu takpelah lagi. kalau bunyi kentut? erk.. hahaha

deeyamorten said...

@kemey
agreed :)

deeyamorten said...

@Cik Bell
betul tu

deeyamorten said...

@puteяi ʓαняα
memang. noti penuh dengan perkara yang menyakitkan hati je. pfffttt... ==