Monday, August 8, 2011

tak cukuplah follower aku

ASSALAMUALAIKUM..

baguslah ye cik deeya. hasrat anda nak menjauhi blog untuk hari ni memang punah ditelan anai2. huhu.. tak kisahlah. aku nak share dengan korang a few pengalaman aku time berblog ni. aku rasa bukan aku sorang je kot yang mengalami situasi macam ni. korang pun mesti ada kan? kan? kan? ele.. jangan tipulah :P

mula2, bila follower korang bawah seratus, mesti korang akan cakap macam ni kat kawan2 korang. kalau tak cakap kat kawan pun mesti korang tulis kat entry. kalau tak pun mesti korang akan berkata2 dalam hati....

>>> ala.. follower aku sikit je. tak macam korang. dah ratus2 dah. siapalah nak terjah blog aku yang hodoh ni.

 next, bila dah lama sikit blogging, sampai follower dah sampai 100++ tapi less dari 200


>>> follower aku sikit je, tak macam korang, ribu riban bagai. blog aku buruk. takde siapa sudi datang

bila follower korang dalam anggaran 200++ sampai 900++


>>> follower aku sikit je. tak macam korang, follower dah ribu riban. blog aku ni tak best takde siapa nak baca

bila follower korang dah 1000++ sampai 9000++


>>> follower aku sikit je. tak macam korang dah puluh2 ribu. blog aku takde info pun. takde siapa nak datang

bila follower dah sampai 10 000 ke atas,


>>> aku bukan macam blogger otai yang dah ada puluh ribu follower. blog aku tak best. 

so kesimpulannya, bila masanya blog korang best di mata korang? :)


ni pendapat aku semata2, semulut2 dan sehidung2. harap maklum ^___^


tu je, assalamualaikum..


p/s: mengantuklah..
pfffttt...

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

14 comments:

lilypelangi said...

follower sy sikit jer walaupun dah ad blog bertahun :p

aimie amalina said...

kikiki
betol!
x mustahil mende ni akan berlaku..hihihi
papepon..syuuukuuur kan =)

Ku Azhar said...

hehehehe mendalam tu :D gud2 :D

qudwa said...

eh, aq x pon...XD

deeyamorten said...

@lilypelangi
follower banyak tapi pembaca yang berkualiti tak banyak tak guna jugak :)

deeyamorten said...

@aimie amalina
yup.. syukurlah dgn apa yg ada :)

deeyamorten said...

@Ku Azhar
mendalam ek? ada sedalam laut cina selatan tak? haha

deeyamorten said...

@qudwa
yela2. kau baik. =='

Umie Artoqiemie said...

follower aku pon sikit hah..

sergeant keroro said...

hehe, kena bersyukur :)

deeyamorten said...

@Umie Artoqiemie
follower sikit takpe. asalkan pembaca ada :)

deeyamorten said...

@sergeant keroro
yes kero! you got the point. haha

mellina aziz said...

haha, btol2, so, moral of da story, bersyukur je la..

deeyamorten said...

@mellina aziz
yup. syukur je.. :)