Wednesday, August 24, 2011

Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita

ASSALAMUALAIKUM..

aku masuk contest cik dayah jelita cun melecun ni. eh siapa kata aku bodek? tak okeh. memang kenyataan. kalau tak percaya silalah pergi terjah blog akak jelita ni. :)



aku selaku deeya yang tak berapa jelita ni *hekhek* nak pertaruhkan dua gambar yang aku rasa macam best je kalau aku pertaruhkan. hahaha.. 

gambar first... jeng jeng jeng...


ni tak edit lagi. harap maklum. hahaha..

selepas di edit. taklah cantik sangat pun.



lagi satu gambar......


before diedit. sila abaikan towel hijau kat belakang tu



setelah diedit mengikut citarasa anak tekak aku


korang nak join? klik banner contest kat atas tu ye? wish me luck guys! huhu..

tunggu next entry dari aku. :)

adiosss... assalamualaikum..

eh lupalah. nak tag orang yang bertuah ni,





p/s: korang nak online sambil dengar bacaan al-quran?

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)



3 comments:

DaYaH JeLitA said...

thanks deeya sudi join :)

puteяi ʓαняα said...

ahaaa. thanks sbb tag. nnti ada masa zahra join. huhu.

Dunia Cik Maia said...

all the best... awk telah di tag.. =)

http://maiamyra.blogspot.com/2011/08/my-first-giveaway.html