Friday, August 5, 2011

Segmen : Promosi Blog Secara Percuma Di AF

ASSALAMUALAIKUM..

yeah segmen lagi. hahaha.. memang hari ni hari bersegmen kot? :)

*klik cepat2 untuk join*

blog ni adalah tempat aku luahkan apa yang ada dalam hati dan minda aku. kadang2 aku share personal life aku, kadang2 aku bagi teguran kat orang2 tertentu, kadang aku berkongsi pendapat dan kadang2 aku join segmen macam sekarang ni. wahaaha..

aku tak berapa pentingkan follower actually. aku cuma nakkan pembaca setia. tak kisahlah dia silent reader pun, asalkan ada orang baca blog aku. apa guna tempek muka sebagai follower tapi jejak blog aku tak pernah sekali pun? betul tak?

so, aku harap blog ni boleh memberi manfaat kepada kau, dia, mereka, diorang, korang dan aku sendiri. :)

tu je, assalamualaikum..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

3 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Good Luck. :)

Awan Fantasia said...

Follow blog ini.." Segmen Promosi Blog Secara Percuma Di AF " Sudah Tamat..Blog Yang Terpilih boleh tengok di

http://awan-fantasia.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-segmen-1-blog-cerita.html

;P ~ Awan Fantasia

deeyamorten said...

@Awan Fantasia
thanks ye awak :)