Sunday, August 21, 2011

happy birthday!!

ASSALAMUALAIKUM..

fuhh.. entry ketiga dalam masa berapa jam? entahlah. haha.

nak wish birthday kat kawan baik aku yang senget tapi sekepala dengan aku. ada dua orang yang aku maksudkan kat sini. orang yang pertama ialah.... *drum rolling*

budak pakai tudung putih sebelah budak pakai tudung hitam tu

siapa dia? dia roommate aku merangkap classmate aku merangkap best friend aku time kat sekolah dulu.

orang kedua yang bertuah ialah..... *jeng jeng jeng*

ye aku curik gambar ni dari facebook beliau
so, selamat hari tua diucapkan kepada budak berdua ni.  dah lama gilerssssss aku tak jumpa budak dua orang yang sengal tahap cipan tumbuh bulu hijau ni.

may ALLAH bless you two. sayangggggggggggggg korang! :)

tu je, assalamualaikum..

p/s: duduk menghadap lappy sampai tak perasan
jam dah pukul satu pagi. pfffttttt...

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

2 comments:

qudwa said...

err...konfius...cipan??...XP

deeyamorten said...

@qudwa
kenap kau konfius dgn cipan tu pulak? hahaha