Saturday, August 27, 2011

short and sweet

ASSALAMUALAIKUM..

yeah! entry ni cuma pendek dan manis. kenapa manis? sebab tukang taipnya manis. hahaha.. ok abaikan.

esok aku balik kampung. so, probably aku takkan update untuk berhari hari. kelengkapan raya tak habis beli lagi ni. huhu.. dengan barang barang nak masuk uni lagi. huishh... aku tak ready weh nak masuk belajar balik. seriously.

oh ye, kepada pemenang contest aku hari tu, petang ni insya ALLAH hadiah korang akan korang dapat. kira tu duit raya dari akulah ye? nanti dah dapat inform aku ye korang? just nak make sure aku dah selesaikan amanah aku.

petang ni ada iftar dengan kawan kawan aku yang sengalssss + encik fahrin. nanti aku update perkembangan dan gambar sekali ek.

tu jelah. aku nak pi mandi + solat + makan tidoq sat.

tata.. assalamualaikum..

p/s: selamat hari raya :)

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

4 comments:

sergeant keroro said...

selamat hari raya, selamat pulang ke kampung :)

Namee Roslan said...

takpe, kami tetap menunggu entry2 baru. hehe, cuti puas2 okay. jangan fikir blog. makan rendang n lemang puas okay! :D selamat hari raya comel!

deeyamorten said...

@sergeant keroro
slmt hari raya kero :)

deeyamorten said...

@Namee Roslan
thanks namee.. slmt hari raya juga :)