Monday, August 22, 2011

kad raya maya dari cik deeyamorten :)

ASSALAMUALAIKUM..

hari tu aku ada cakap aku nak bagi kad raya maya untuk korang kan? haaa... meh sini nak bagi. beratur dulu ye. huhu..

taklah lawa mana pun. aku buat sendiri je. baru sepesel ye dak? hihihi.. eh tiba tiba jadi tak betul gara gara tengok edisi khas banyak sangat kat youtube tadi.



korang nak ambik letak kat blog? silakanlah. tapi jangan ambik pastu edit then cakap korang buat sendiri dahlah ye. penat je aku buat senang pulak korang claim korang buat sendiri. cepuk nak?

sorry banyak banyak kat korang sebab kad raya aku ni buruk + tak rupa kad raya. macam banner rumah terbuka pulak aku tengok. hahahaha..

apa apa pun, silalah habiskan puasa ramadhan ni dengan penuh tawadhu'. janganlah asyik ingat nak raya je sampai puasa pun lupa. eh atau buat buat lupa?

oklah tu je. selamat berpuasa dan selamat hari raya korang! happy blogging :)

assalamualaikum..

p/s: kad raya maya tak best sangatlah.
lagi best kalau bagi kad raya betul kan?
tapi aku sayang duit nak beli kad raya. 
hahahaha.. dasar kedeksss..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)


4 comments:

Queen F said...

selamat hari raya maya! :)

qudwa said...

dengan kepantasan kilat aq bukak blog ko...HAAAAA

dush...ingatkan dpat kad raye sebijik yg bole lipat2 wat kapal terbang tu...

ni sruh prin sendiri la ea...hahaha

xpe2....THANX A LOT...nnti aq wat tuk ko plak eh...

apidrosli said...

selamat hari raya jgk..jmpt dtg uma..huhu

sergeant keroro said...

haha, kedekut :P