Monday, August 22, 2011

a few facts about me that i think you should know part 2

ASSALAMUALAIKUM..

semalam aku buat satu entry pasal fakta fakta menarik *lah sangat* tentang diri aku kat sini. tapi aku tak dapat nak proceed gara gara aku hilang idea sebab tak buat draft dulu. muahahaha.. sila jangan contohi perangai blogger tak bertauliah ini.

so, tanpa membuang masa, ketika, detik dan saat serta keringat tengik korang, jomlah kita proceed pasal fakta fakta kurang menarik tentang diri aku yang aku rasa korang patut tau.







  • AKU PERNAH DIGELAR QUEEN OF LOADING
time kat sekolah dulu sebab aku adalah manusia paling lampi dalam kelas. muahahaha.. dan ia kekal sampai sekarang. tapi tahap kelampiran aku tu dah berkurang 10% lah. aku rasa.

  • AKU TAK PERNAH MENANG SEBARANG CONTEST ATAU GIVEAWAY
yang aku sertai kat blog ni. so, kepada pemenang pemenang contest aku semalam, tahniahlah aku ucapkan *nada jealous. hahahaha*

  • AKU SUKA BAGI HADIAH
tapi jarang dapat hadiah. adakah sebab aku terlalu suka bagi hadiah so, orang pun malas nak bagi hadiah kat aku? ok apa aku merepek panjang lebar macam ular tedung terbelit lidah ni?

  • AKU SUKA BUAT HAND CRAFT
pastu hadiahkan kat orang lain. aku tak tau kenapa. tapi bila aku buat macam tu, aku rasa satu kepuasan yang sukar digambarkan. ececeh ayat sasterawali songo aku keluar sudah

  • AKU SEORANG YANG PEMALU
dengan orang yang aku tak kenal. sekarang pun aku sedang berdebar debar memikirkan bagaimanakah orang oranangan student student kat UiTM puncak alam tu akan menerima aku? korang! kalau first day tu aku diam tak cakap apa apa sambil buat muka serious jangan abaikan aku tau. teruskan perangai korang macam hari hari biasa. heeeee

  • SEMUA KAWAN KAWAN AKU YANG SENGAL CAKAP....
diorang bertambah sengal bila diorang duduk borak borak dengan aku. adakah aku yang sengal atau diorang yang terlebih pakai yoko yoko sampai kesengalan sendi lutut diorang dah berjangkit ke kepala?





haaa amekau.. ni hasil aku berdraft kat dalam toilet bilik tadi. muahahaha.. kan lebih smooth gitu. so, moral entry ni, sama dengan moral entry semalam. sila buat draft before mula menaip kat blog. huhu..

tu je, assalamualaikum..

p/s: korang nak kad raya maya?
klik sini cepat cepat ye ..
thank you ^___________^

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

10 comments:

Namee Roslan said...

hihih, pandai awak eh. sama juga macam saya. saya pun salu draft dulu atau tulis di microsoft words..then only saya copy masuk blogger. :P hihi. lagi stau awak lupa include lah...awak comel :D

puteяi ʓαняα said...

hehe. tu namanya deeya yg sporting. yeahh! syg kamu.

setuju dgn @Namee roslan. awak chumel :)

Bitter said...

whoaa..byk jugak aku tak tau nih..wakaka..wehh..aku rase blog aku tuh mcm tak best lah...bosan pulak aku bace..haihhh :(

deeyamorten said...

@Namee Roslan
tulaa.. selalunya saya just tulis point je kat notes dalam phone. hahaha.. sejam lepas tu lupa pulak main point dia. hahaha.. kena buat draft proper lepas ni :)

namee lagi comellah :)

deeyamorten said...

@puteяi ʓαняα
sportingkah? hahahaha... syg kamu juga cik zara :)

awak pun comel. lagi comel :)

deeyamorten said...

@Bitter
aku suka baca blog kau. pendapat kau lain dr yg lain. cuma aku rasa kau kena tambah gambar sikit utk buat dia lg menarik.

happy blogging sweetie :)

puteяi ʓαняα said...

@cik deeya: aigogo. mne ada #blushing. hehehe

sergeant keroro said...

hehe, keroro pon tak pernah menang GA. serius xde luck :P

deeyamorten said...

@puteяi ʓαняα
meh ini nak tambah blusher bgi tambah merah pipi tu. haha

deeyamorten said...

@sergeant keroro
ish.. samalah. tak pernah ada luck. sobss..