Sunday, August 7, 2011

sosial network pilihan aku.

ASSALAMUALAIKUM..

wah.. lately ni memang aku tak berapa nak layan facebook. aku bukak facebook just because nak ping blog atau pun nak balas komen2 kawan2 aku atau pun membalas poke si budak keding ni..

budak keding bernama nuyul camimi :)
disebabkan aku just bukak facebook then biar dia sorang2 kat situ, maka, bila aku pergi jalan2 masuk blog orang lain lantas mengelike post2 dan entry2 mereka, maka keluarlah semua post feed yang berkaitan dengan blog je kat wall aku. penuh weyh wall aku dengan blog feed! nadeeya nasir likes a link. nadeeya nasir likes a link. nadeeya nasir likes encik fahrin. eh? lalala~~

tak caya? meh sini aku buktikan

ni yang paling latest punya feed

yang ni setelah diskroll ke bawah sikit
skroll habis dah
motif? nak tunjuklah bahawa aku sekarang lebih aktif di blog nak banding dengan facebook. twitter? dah berkurun lamanya aku tak bukak. formspring?

tak larat aku nak jawab. haha

korang punya social network favourite apa? sharelah sikit :)

tu je, assalamualaikum..

p/s: nantok!!
tidur dulu ye!!
selamat bersahur :)

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)


5 comments:

sergeant keroro said...

hehe, blog dan fb la XD

p/s : masih tak keluar lagi, sabar ye. kasi suspens sikit :P

deeyamorten said...

@sergeant keroro
haha.. ingatkan tak terpilih tadi. sobs..

Umie Artoqiemie said...

fesbuk ler =P

Nur Najwa said...

saya suka Blog... akaun FB dah lama saya delete...hehe

Panglima Samsul said...

:-*