Saturday, August 6, 2011

mari gelakkan aku secara berjemaah

ASSALAMUALAIKUM..

holla korang! buat apa tu? makan? erk..


kenapa aku suruh korang gelakkan aku secara berjemaah? meh sini aku nak berhikayat 1500 malam.

tadi aku yang noob ni, pandailah sangat nak pergi edit template aku yang comel ni *comel ke?* kepada template yang lebih simple. cari punya cari punya cari, aku pun jumpalah satu, dua, tiga dan empat template yang menarik hati comel aku ni.

aku comel macam ni kan? angguk cepat. siapa tak angguk aku taknak kawan dia 5 saat


tapi bila aku apply kat blog aku, hampeh! tak lawa langsung! so, aku pun nak tukar balik ke template lama. malang tidak berbau seperti kaki kau yang berbau stokin tu, aku tak jumpalah pulak template lama aku kat dalam lappy ni. oh dam ular. terpaksa aku download baru. sobs..

maka, bila dah upload baru tu, hilanglah segala widget2 yang aku hias selama ni. shoutbox aku pun hilang beb! pergh.. nyirap2. terpaksa puloklah den buek baru. 

nyirap2 pun senyum jelah kan? :)


nasib baik still sama dengan yang lama tu. huhu :)

ok silalah gelakkan aku. ajaklah satu kampung pakat2 gelakkan aku yang noob lagi innocent suci bersih bak sri murni ni.

ini minyak masak ye. bukan minyak petrol


kesian aku kan? lalalala~~

padahal tadi berangan nak pakai template colour pink. wahahaha.. sejak bilakah kau jadi jambu air ni deeya? nampaknya blog aku memang tak bagi aku jadi jambu airlah. jambu batu boleh pulak. hampagas punya blog. kasilah chance tuan kau nak perasan jadi perempuan cute sekejap. jeles lettewww *ayat kawan2 aku kat facebook*

so, moral of the story, lain kali tak payahlah edit2 template bagai ni. baik kau tidur je. hahahaha.. ok moral yang tak bermoral langsung =.='

tu je, assalamualaikum..

p/s: nak menyanyi kuat2lah.
nak dengar tak?
nescaya petir dan kilat sabung menyabung,
guruh berdentum tam tam tum tum
petang ni. hahaha..

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)


4 comments:

sergeant keroro said...

patut save la dulu, hehe XD

Tea Dno said...

err edit blog lah yang paling best. kehkehkeh. ikut cakap kero. hhihi. bekap sume dulu.

deeyamorten said...

@sergeant keroro
dah savelah kero. tapi tak jumpa. sobs..

deeyamorten said...

@Tea Dno
aku dah save. tapi tak jumpa :(