Friday, August 26, 2011

kad raya dari incik hafizz dzulkifli a.k.a qudwa

ASSALAMUALAIKUM..

aku dapat e-card dari pakcik sorang ni yang telah berjanji untuk membalas kad raya maya aku hari tu. hambek kau first ayat je dah berjela. haha..

disebabkan beliau sedang diserang demam domo kun *betul ke aku eja ni?* maka kad raya beliau pun haruslah ada gambar domo si kotak coklat tu jugak.

nak tengok?

cantik tak? cantik tak? cantik tak?

oh tadi incik qudwa ni puji aku.. dia kata....

tumpukan perhatian anda pada anak panah tu. hahahaha

ok tu aku je yg perasan. sila abaikan.

bak kata adik aku, kalau kita tak puji diri sendiri, siapa lagi nak puji kita kan? *tiba tiba*

apa apa pun, thanks a lot kat pokcik ni for this beautiful kad raya. and thank you jugak sebab sudi balas kad raya aku. sobss.. aku tacing ni. haha

pergilah terjah blog pokcik tu.korang nak terjah? klik link kat bawah tu..





cuba try test *dah cuba, try pulak. hish.. rosak bahasa* tiga tiga link tu.


















link tu menuju ke blog yang sama. hahahahaha.. saja nak tolong upkan traffic pokcik seorang ni.

kepada incik qudwa, sila belanja aku bukak puasa esok. haha

oklah guys. penat menaip ni. ingat nak buat satu lagi entry, tapi macam tak berkesampaian je. tunggu jelah ek. kalau ada, adalah. kalau takde, takdelah. huhu..

adiosss.. assalamualaikum..

p/s: selamat hari raya
kepada saudara serta saudari
setahun.... korang sambung sendiri.
lalalala~~

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

6 comments:

Bitter said...

untunglahhh..ade org kate die cntk..HAHA! cik qudwa tak igt aku weh..sob sob..HAHA!

deeyamorten said...

hahaha... itu perasan semata mata. hahahaha..

eh dia tak tag kau ke?

qudwa said...

name die DANBO okay...!!!

haaa...sori la aida...lupe..XP

deeyamorten said...

@qudwa
haha tulaa pasal. aku konpius dgn sekor lg makhluk yg kaler coklat gak tuh, hahahahahah

Abby Salvatore said...

bestnyeeeee kirim2 kad raya...:)

selamat hari Raya maaf zahir batin in advance deeya!
:)

deeyamorten said...

@Abby Salvatore
thanks abby! slmt hari raya jugak :)