Sunday, August 14, 2011

jalan jalan raya kotaku

ASSALAMUALAIKUM..

tajuk takde kaitan dengan isi entry ye. hahaha.. memang seriously otak aku tengah kekeringan idea sebagaimana tekak aku tengah kering sekarang ni. tapi hidung tak pernah kering. sob.. sob..

kering macam ni ke?


tadi jalan2 kat group blogger. aku tengok ramai jugak yang tengah kering kontang tak tau nak update apa. aku ingatkan aku sorang je yang tandus. hahaha.. ok tak lawak.

aku buat account facebook baru khas untuk aktiviti ping mengeping entry aku. sebab kawan2 aku dah bising cakap entry aku semak banyak2 kat dorang punya most recent feed. huhu.. tapi rasanya account baru aku tu pun aku takkan add orang kot. ahahaha.. ok sekali lagi tak lawak

merajuk lagi dengan kucing ni :(


hari ni dah hari ke berapa ek kita puasa? 14 ek? aku tak kiralah pulak..

korang2.. nak tanya ni. apa pandangan korang terhadap seorang gadis yang tak keluar malam? *ayat skema badut sarkas kepala dongga* kuno ek? ataupun dialog ni yang terlintas kat minda korang,
 'alalala.. baiknya kau....'?
just nak tau pendapat korang. sebab lain orang, lain pendapat kan?


seriously, musim kemarau sedang melanda otak aku sekarang ni. kering gilerssss kot! tak pernah macam ni. huhu..


tu jelah, assalamualaikum..


p/s: sorry ye entry bosan lately ni.
aku memang takde idea langsung.
ada suggestion idea?
:)

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..

3 comments:

sergeant keroro said...

bagus la, dia menjaga cara pergaulan :)

jaga batas :)

SoLy SoLicious said...

eh, asal kite same..kite pun wat akaun baru sebab nk ping belog.. kalo gune sndiri punye nnti notifation naik kt org lain..menyampah pulak depa nnti kan..teeheeee

Cik Bell said...

gadis tak keluar malam?
bagus la..klu mak gadis xpe.haha.