Friday, August 26, 2011

si jiwang makan cekodok perisa donat bersalut coklat

ASSALAMUALAIKUM..

hari ni mood berblog memang takde. seriously. idea ada. berlambak lambak. tapi mood nak menulis tu dah ke laut merah. malam ni baru semangat dan mood menulis datang. itu pun seciput je. huhu..

mood aku malam ni: kejiwangan

huhu.. tapi bukan jiwang yang i love you, you lap me, i miss you, you smash me tu. ni jiwang yang lebih kepada......



korang dengarlah lagu ni. then korang bagitau aku mood aku jiwang yang macam mana ek?

oh by the way, korang perasan tak aku dah edit sikit header aku?

ingatkan nak tukar header, tapi tak lawa pulak header baru tu. so, aku edit yang lama jelah. hahaha..

fine, aku memang suka gelak walaupun benda tak lawak.


projek buat kuih hari ni: kuih donat coklat


tapi at the end yang kuih yang terhasil ialah: cekodok donat bersalut coklat


pelik? memang pelik. dalam erti kata lain, kuih aku tak jadi hari ni. hahaha..

NAMPAK sedap? fikir semula

kalau korang still nampak kuih tu menyelerakan, memang korang tengah laparlah tu jawabnya. haha..

tapi nasib baik rasa dia sedap. rasa macam donat, tapi fizikal macam cekodok. tu sebabnya aku namakan cekodok donat bersalut coklat.

parents aku dapat banyak gilersss hamper hari raya. ibu aku je dah dapat tiga hamper. tu baru hari ni. dia kata esok ada lagi hamper nak datang. hahaha.. kayoo kayoo.. kayo dengan makanan. alamatnya nanti aku masuk universiti tak payah pergi giant beli biskut. rembat je dari hamper yang berjuta tu.


dahlah tu. pi tidur sana. esok jumaat kan? maknanya esok aku kerja. waaaaa.... malash malash. tapi takpe, esok hari terakhir aku kerja... untuk tahun nilah. tahun depan sure aku kerja situ lagi. hahahaha.. jangan tanya kenapa.

selamat bersahur semua! have a nice dream :)

adiosss.. assalamualaikum..

p/s: jangan lupa niat puasa ye! 
^^

p/s2: tajuk entry dibuat setelah entry siap ditaip.
harap maklum. huhu

thanks for reading!!
ukhuwah fillah abadan abada..
:)

7 comments:

sergeant keroro said...

hehe, nak keroro buatkan header ke? :P

PM la fb XD

deeyamorten said...

@sergeant keroro
kena bayar tak? nak free je. hahahaahaha :P

bombay said...

waaaa!!!!coklat!

deeyamorten said...

@bombay
suka coklat ye :)

Taufan Bin Ribut said...

tak suke cokelat t gigi rosak ^_^

Entri Terkini : Tips berjimat ketika di hari raya #apeponboleh

Entri terdahulu : Shopping Raya yang sakan

Abby Salvatore said...

abby terjiwang hari ni.tiba2 tringat kat seseorang.haihhh la...sabar la hati...:)

Namee Roslan said...

hey, amboi melampau2 coklat melimpah2.